Jeste li se zapitali kako bi izgledao spoj etno i modernog stila?
Naš cilj je približiti etno tkaninu s motivima narodnoga veza mlađoj populaciji, kreiranjem odjevnih predmeta od etno tkanine na moderan i mladima privlačan način.
Kreacije koje možete vidjeti na našoj stranici prate sve modne trendove, a načinjeni su etno tkaninom, i imaju motive narodnog veza - te su jako tražene.
Počelo je daleke 1986 godine, sa krojačkim salonom, gdje smo izrađivali kolekcije za djecu, kasnije proširenjem proizvodnje počeli smo s kolekcijama za odrasle, a od prije 4 godine počeli smo sa suvenirima i etno tkaninom. Vršimo usluge prekrajanja, prepravaka, pokraćivanja, šivanja po mjeri za djecu i odrasle, sužavanja, zamjene zatvarača i dr.
Osoblje modnog salona "Ivančica" stoji Vam na usluzi za vaše želje i zamisli bilo da se radi o etno materijalu ili o materijalima za svečane prigode te za djecu i odrasle.
Juraj Srdar majstor je za drvo....., drveni suveniri, škrinjice velike i male, držači za butelje, razne drvom izrađene kreacije, majstorije su njegovih ruku. Posjetite nas u našem salonu, ili na nekoj našoj reviji na kojima redovno nastupamo po cjeloj Hrvatskoj. Dođite i uvjerite se u naše kvalitete.